Åbning

Åbning
Andrea Vibe Kilde, Anný Djurhuus Øssursdóttir, Clara Mosconi, Frederikke Krebs Bahn, Frida Vikström, Laurette Tribert, Lisen Larsen, Sara Lindberg Hansen, Sara Skou Olsen og Sidsel Lehn Mehlsen.
Fernisering d. 13. okt. 2017. Kl. 18.00-22.00 Udstilling d. 14. – 15. okt. 2017, Kl. 13.00-15.00  

Plakat

  Post VERA Collective [PVC] holder i forbindelse med Københavns kulturnat deres første fernisering denne sæson. Udstillingen ÅBNING er en sammensætning af de udstillendes nyeste værker, og har det tilfælles, at de umiddelbart ingenting har tilfælles. Udstillingen fejrer en ny begyndelse, både på sæsonen, men i særdeleshed også for PVC som kollektiv.

I denne udstilling har kunstnerne udforsket materialer og medier som plastik, beton, tekstil, foto, maleri, video og lyd. På projektrum VERAs forholdsvis få kvadratmeter, vil der kunne stiftes bekendtskab med en ensom, men festlig cowboy, en dukke i menneskestørrelse og en tidskapsel der lader os opleve en specifik stilstand.
Midt i dette tematiske kaos vil lyd fylde de få tomme hjørner der er tilbage. Materialeundersøgende procesarbejde vil også blive udstillet og en performance vil muligvis finde sted på ferniseringsaftenen.

ÅBNING er en udstilling med værker af Andrea Vibe Kilde, Anný Djurhuus Øssursdóttir, Clara Mosconi, Frederikke Krebs Bahn, Frida Vikström, Laurette Tribert, Lisen Larsen, Sara Lindberg Hansen, Sara Skou Olsen og Sidsel Lehn Mehlsen.
__________________________________________________